ПРО МОЖЛИВІ ШЛЯХИ ДО ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ З ВИЩОЮ ТЕХНІЧНОЮ ОСВІТОЮ ДЛЯ СУЧАСНОГО АВТОТРАНСПОРТНОГО КОМПЛЕКСУ - Макаров, Володимир Андрійович (Вісник машинобудування та транспорту, 2017)
В статті розглядається проблема підготовки спеціалістів для інтелектуальних транспортних систем. Об’єкт дослідження – методи освіти. Мета роботи – аналіз підходів до навчання й виховання творчих особистостей, у тому числі інтелектуальних інженерів. Результатом проведених досліджень є розробка методів освіти для спеціалістів транспортного комплексу.