ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНИЙ АНАЛІЗ СИСТЕМИ ДІАГНОСТУВАННЯ КЕРОВАНИХ МОСТІВ КОЛІСНИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТРАКТОРІВ - Борисюк, Дмитро Вікторович (Вісник машинобудування та транспорту, 2017)
У статті представлено функціонально-вартісний аналіз розробленої системи віброакустичного діагностування керованих мостів колісних сільськогосподарських тракторів. Розроблено функціональну модель системи діагностування керованих мостів колісних сільськогосподарських тракторів та класифікацію функцій функціональної моделі системи діагностування керованих мостів колісних сільськогосподарських тракторів. Побудовано діаграму корисності функцій системи, діаграму ранжування функцій системи відносно коефіцієнта корисності, матрицю пріоритетів системи, матрицю витрат функцій системи, функціонально-вартісну діаграму системи, діаграму витрат функцій системи, діаграму ранжування функцій системи відносно коефіцієнта витрат, діаграму значень показника функціональної вартості функцій системи, діаграму ранжування функцій системи відносно показника функціональної вартості.