ОЦІНКА ЗМІНИ ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕЛЕМЕНТІВ КАРКАСУ КУЗОВА АВТОБУСА В ПРОЦЕСІ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Крайник, Любомир Васильович; Рубан, Дмитро Петрович; Рубан, Ганна Яківна (Вісник машинобудування та транспорту, 2017)
В статті наведено результати випробувань на розрив елементів каркасу кузова автобуса «Богдан А-092» 2006 р. випуску та пробігом 950 тис. км. Визначено кількісні показники та підтверджено погіршення фізико-механічних властивостей матеріалу елементів каркасу кузова в процесі експлуатації. Об’єкт дослідження – елементи каркасу кузова автобуса. Мета роботи – визначення фізико-механічних властивостей елементів каркасу кузова автобуса з пробігом. Результат проведених досліджень – отримані фізико-механічні властивості елементів каркасу кузова автобуса з пробігом.